Gjaevert
Norbrygg-medlem
Vi skal brygge en belgisk trippel til uken og ble anbefalt/beordret til å lage en gjærstarter av våre lokale bryggebutikk.
Så da må man jo det
Har satt 2,5L vørter med 2 rør fra White Labs på en 5L kanne akkurat nå.
Planen er og sette denne i romtemperatur og la den stå i 24-30t før vi setter den i kjøleskapet de siste 15timene (skal brygge på tirsdag ettermiddag). Underveis tenker vi og riste en del på kannen hver gang vi går forbi, sånn ca.
Er vi på rett spor her eller finnes det nødvendige tips vi bør ha med oss?
Så da må man jo det
Har satt 2,5L vørter med 2 rør fra White Labs på en 5L kanne akkurat nå.
Planen er og sette denne i romtemperatur og la den stå i 24-30t før vi setter den i kjøleskapet de siste 15timene (skal brygge på tirsdag ettermiddag). Underveis tenker vi og riste en del på kannen hver gang vi går forbi, sånn ca.
Er vi på rett spor her eller finnes det nødvendige tips vi bør ha med oss?