Jeg flasket når brygget hadde vært på 1006 i 3 dager. Forstår ikke hva som kan ha skjedd. Kan det ha vært temperatur? Kan ha hoppet litt siden brygget sto på badet (ikke direkte på gulvet) Eller ... Jeg fylte over på ny gjæringsdunk med sukkerlaken ( den var på 20c) med hevert som jeg hadde helt i bunnen av karet for å unngå oksidasjon. Jeg kastet ca 3 liter for å ikke få med ekle rester...Hvor lenge etter brygging før du flasket? Sånne sett er ikke akkurat det det smaker mest krem av, men at det var helt forferdelig tyder på noe ikke er helt i henhold iallefall.
Smaken er helt rar, begynner som det siste i en øl flaske som har stått en stund og slutter med en rar gin/dårlig smak, bitter.
Den er klar of fin. Mangler litt kullsyre men det er vel pga den ikke har fått karbonert seg ferdig.
Hva tror du? (dere) nå har jeg ca 19 liter stående til karbonering, under sengen der det er mørkt. Vil den bli bedre tror du/dere når den har stått en stund til? Eller er det bare å kaste?