Tråden for dumme spørsmål.

Tenkte jeg skulle tørrhumle humlehelvete i dag, men blir ikke helt klok på dette

Alt: (Tørrhumling to ganger: 3x500 g. Etter 7-9 dager, 3x300g, totalt 12-14 dager for 3x500g).

Hopstand: Under 79 grader. 1/2 1 min humle flameout, resten under 79 grader. Dry: Ca 1/2 av Zeus under gjæring.
 
Noen andre som syns Cascade smaker litt som å tygge bringebærfrø? Jeg lurer på om det er humlen eller brukerfeil som er grunnen til at jeg ikke er så alt for begeistret over Blonden min med kun Cascade...
 
Noen andre som syns Cascade smaker litt som å tygge bringebærfrø? Jeg lurer på om det er humlen eller brukerfeil som er grunnen til at jeg ikke er så alt for begeistret over Blonden min med kun Cascade...
Cascade kan være litt uforutsigbar, men bringebærfrø? Du har ikke fått med tanniner på en eller annen måte?
 
Cascade kan være litt uforutsigbar, men bringebærfrø? Du har ikke fått med tanniner på en eller annen måte?
Var nettopp det jeg lurte på, jeg prøver alltid være forsiktig med spesialmalten jeg trekker, starter på 4 grader, kornet i kasserollen og trekker til tempen er 70° løfter kasserollen vekk og lar den stå 25 min før jeg siler av vannet og tilsetter kokekasserollen.

Det gjør jeg med de fleste bryggene mine, og det er kun når Cascade er involvert at jeg får denne smaken.
 
Sliter med Co2 lekkasje fra JG koblingene.
Bruker harde Co2 rør, men de er vanvittige sensitive for når det lekker litt eller mye.
Noe åpenbart eg gjør feil?

Trykker de så hardt inn eg kan, men med en gang det er den minste bevegelse så hører eg et lite "pffff".
Gjelder både koblingene ut fra Co2 kolben og inn i fatene.
 
Sliter med Co2 lekkasje fra JG koblingene.
Bruker harde Co2 rør, men de er vanvittige sensitive for når det lekker litt eller mye.
Noe åpenbart eg gjør feil?

Trykker de så hardt inn eg kan, men med en gang det er den minste bevegelse så hører eg et lite "pffff".
Gjelder både koblingene ut fra Co2 kolben og inn i fatene.
Sikker på det er rett dimensjon på røra?
 
Tilbake
Topp