Blir det veldig tampt med bare 1 karbonerings drops i 0 5? En pale ale.
1 drops er 2g
Bestiller dem til neste gang.
Begge funker, men jeg hadde gjæret på 12° til det var nærmest utgjæret (2uker ca), og så skrudd opp 0,5-1° i døgnet den siste uken slik at det får et par dager på 16° før tapping.Hei jeg brygge bohemian pilsner. Kjøpte sette på olbrygging. På olbrygging står det at jeg skal gjære på 12°C. På brewfather står det noe annet. Vis vedlegget 54638
Hvem av dem er best å følge?
Hvilken gjær fulgte med settet?Hei jeg brygge bohemian pilsner. Kjøpte sette på olbrygging. På olbrygging står det at jeg skal gjære på 12°C. På brewfather står det noe annet. Vis vedlegget 54638
Hvem av dem er best å følge?
3 pk Bohemian lager m84Hvilken gjær fulgte med settet?
Mangrove Jack lager visstnok ikke gjær selv. Skulle hatt moro av å hvite hvilken gjær dette egentlig er.3 pk Bohemian lager m84
Ja da gjør du som de over sier, 12 grader 2-3 uker og opp til 16 mot slutten3 pk Bohemian lager m84
S-23 i følge Yeast Master, men det tror er kun spekulasjon. Blir ikke overrasket om den produseres på en tilsvarende fabrikk som Brewly 34/70.Mangrove Jack lager visstnok ikke gjær selv. Skulle hatt moro av å hvite hvilken gjær dette egentlig er.
1 bar på ei uke i 4C skal være grei skuring det. La det stå til lørdagFat:
IPA fatet lørdag. 4 grader på 0,9 bar.
Altså 3 dager med veldig lite karbonering. Såvidt jeg så noen bobler i glasset.
Skru opp trykket litt eller vente? Kan man eventuelt sette opp trykket etter 1 uke og forvente mer karbonering eller er løpet kjørt etter 1 uke?
Takk. Og om det er for lite, kan jeg eventuelt justere trykket opp eller er det kun første uken karbonering foregår?1 bar på ei uke i 4C skal være grei skuring det. La det stå til lørdag
Karboneringen skjer til ølet er mettet (som regel innen én uke). Men du kan også karbonere med overtrykk. 48 timer på 2 bar eller 24 timer på 3 bar er vanligst for 19 liters fat i kjøleskapstemperatur. Gjelder å passe tiden, da.Takk. Og om det er for lite, kan jeg eventuelt justere trykket opp eller er det kun første uken karbonering foregår?
Forresten et nydelig øl!