Kloakk
Norbrygg-medlem
Jeg vil si at temperaturkontroll burde være øverst, men kombiskap er en dårlig deal, mye plass som ikke kan brukes(frysedelen).God kveld, sitter å tenker på hva slags utstyr jeg trenger å prøver å være nøktern i tankene.
Jeg har 1 brygg på nakken, utstyr til å brygge (30l) samt 48 flasker.
Det jeg har kommet frem til som nødvendig er;
#1 flere flasker/fat
(fat er jeg usikker på ettersom jeg konsumerer det aller meste selv, har forstått det som holdbarhet er et tema på fat)
#2 inkbird + varmeduk/band/kabel/plate.
Har et kombikjøleskap stående tomt og tenkte det å få kontroll på gjæringstemperatur vil utvide hvilke typer øl jeg kan prøve å brygge.
Noen som har motforslag eller tenker jeg i riktig retning?
Om du vet med 100% sikkerhet at brygging er og vil bli en langvarig hobby og du konsumerer det meste selv er fat absolutt verdt det, holdbarheten er, om gjort riktig, definitivt bedre og lengre med fat.