Jeg er i utgangspunktet ikke ute etter tålmodighet.
Seriøst: Det høres ut som du bør skille mellom prosess og smak. Jeg tviler ikke på at du har mye mer erfaring med brygging enn det jeg har. Når det gjelder hva som er godt øl, så tror jeg du med den ovenstående kommentaren forfekter et dogmatisk syn på hvordan godt øl skal smake og at det er en slags opphøyet prosess for å oppnå det.
La meg si det slik: Med mangeogførti år på baken så har jeg smakt mye øl. Jeg har funnet ut hva jeg liker og også at folk liker forskjellige ting. Det finnes ikke noen fasit på hva som er godt øl og hvordan det skal lages (men massevis av erfaring som man kan bygge videre på, selvsagt).
Neida. Mente ikke at det ikke blir godt hvis man ikke venter. Men du sa at kanskje toukers ølet er innenfor rekkevidde med litt godvilje. Forstod det slik at hvis du legger viljen til så er det drikkbart etter to uker.