Tråden for dumme spørsmål.

Flasking av Nøgne Ø IPA i dag. Kva har skjedd her? Skal eg røre, eller skal alt grumset ligg att?
 

Vedlegg

  • 0 bytes · Sett: 105
men hos meg ser det alltid ut som gjæra og humla har blandet seg på bånn før tapping
hvorfor er det slik
 
Spørsmål nr. to for i dag: korleis får me desinfisisert heverten etter å ha sugd på den med munnen? Virkar heilt umogleg å halde den heilt bakteriefri?
 
Hvorfor suger du på den?
Fyller den med starsan og holder for. Putter den i øla og åpner i bunn. Lar starsanen og sikkert en dl øl gå i ei bøtte så tar jeg tuten over i fat/flaske etc.

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 
  • Like
Reaksjoner: JEG
Takk for tipset! Me fekk ikkje det heilt til, så brukte munnen og desinfiserte tuppen før omstikk.

Er det ein "feilsøkingstråd" her på forumet kor eg kan spørje om kva som kan vere grunnen til at ølet vårt smaka som det smaka? Er litt nye i gamet så veit ikkje endå heilt kva faktorar som spelar inn på kva feil på smaken. Eller skjer det like greit her inne?
 
Sist redigert:
Tilbake
Topp