http://www.brewersfriend.com/dilution-and-boiloff-gravity-calculator/TakkTakk![]()
Så jeg burde egentlig skylle mindre, slik at OG ble lavere, for så å tilsette vann under kokingen?
Har lest meg litt opp på DMS nå, og tror jeg holder lokket av for å være sikker.
Kan det stemme at ca 10L har dampet vekk på 90min? det høres mye ut, men det har jo forsvunnet så
Det kan vel tilsettes vann (kokt) imens det koker regner jeg med, etterhvert som vannet damper vekk
Ka du trur ?Kanskje ikke et dumt spørsmål, men jeg lurer på om dere som har fat drikker mer etter at dere kjøpte fatanlegg?
Ja. Derfor jeg er redd for å satse på fat.Ka du trur ?
Sent fra min SM-A300FU via Tapatalk
Har kjøpt linjerens på ebye. Då fekk me vekk misfargeJeg har tømt et fat for øl nå, og ser at picknic slangen er blitt misfarget av ølet. Har renset fat og slange med PBW. Er denne slangen ren? Eller må det hardere kost til?
Jeg drikker mindre. Måtte en fest til for å tømme detKanskje ikke et dumt spørsmål, men jeg lurer på om dere som har fat drikker mer etter at dere kjøpte fatanlegg?
Men, kan jeg bruke slangen med misfarging?Har kjøpt linjerens på ebye. Då fekk me vekk misfarge
Sent fra min SM-A300FU via Tapatalk
Vask dei med starsan. Du vil ikkje få infeksjon i fatet . Så det skal gå fint å bruke til du får noke å fjerne misfarge medMen, kan jeg bruke slangen med misfarging?
Det stemmer at starsan ikkje er vask.Star San er ikke vaskemiddel. Det er desinfeksjon. Man må alltid vaske fat, slanger osv. rent for rester og smuss. Så desinfiserer man, helst rett før bruk slik at det ikke infiseres i mellomtiden.
Takkerhttps://www.kegworks.com/beer-line-cleaning-solution-32oz-bottle
Her vas... rensemidelet me bruker på øl slanger
Sent fra min SM-A300FU via Tapatalk