Forvirret
Norbrygg-medlem
Garantert iht trådtittel!!!
Er det mulig å lage kølsch og saison av en og samme vørter?
Tenker på noe slikt som 80+10+10% pils, vienna og hvete? Evt litt lys munic?
Pluss noen prosent acid (til sammen 100% hvis noen lurer på det
)
Magnum/perle til bittring, mittelfru smak/aroma.
Kølsch tørrgjær og be134 til saison.
Og ca 1.055 med litt vann i kølschen. Vel 30 ibu?
Har ingen planer om å lage et typeriktig øl.
Blir det godt og lettdrikkelig er jeg fornøyd
Er det mulig å lage kølsch og saison av en og samme vørter?
Tenker på noe slikt som 80+10+10% pils, vienna og hvete? Evt litt lys munic?
Pluss noen prosent acid (til sammen 100% hvis noen lurer på det
Magnum/perle til bittring, mittelfru smak/aroma.
Kølsch tørrgjær og be134 til saison.
Og ca 1.055 med litt vann i kølschen. Vel 30 ibu?
Har ingen planer om å lage et typeriktig øl.
Blir det godt og lettdrikkelig er jeg fornøyd