Stiller den inn på den tempen jeg ønsker, i følge tilten ligger den ca 0,4 grader lavere, jeg har 0,5 grader frirom.Åssen innstillinger har dere på inkbird den manuele. Jeg setter den til 12°C men den går opp til 12,8°C
Stiller den inn på den tempen jeg ønsker, i følge tilten ligger den ca 0,4 grader lavere, jeg har 0,5 grader frirom.Åssen innstillinger har dere på inkbird den manuele. Jeg setter den til 12°C men den går opp til 12,8°C
Det er en finfin metode for å ta knekken på drillen. Lavt turtall og høy belastning er ikke elektromotorer særlig glad i...På min Milwaukee drill er det oppgitt på klistremerke på siden at den går maks 450 rpm i gir 1 og 1800 rpm i gir 2. Ev. om du har modellnr, google det og "rpm" så finner du nok tilsvarende. Jeg bruker imidlertid å kjøre maltkvernen med drillen på litt over "tomgang" i gir 2 (som er det som bråker minst) og da er det en hvit malingsflekk på chucken som passerer 2-3 ganger i sekunder som skulle tilsvare 100-200 rpm. Så lenge jeg rekker å måle opp og kverne malten innen vannet er varmet opp er jeg fornøyd.
Hvis det er PVC eller lignende så går det vel greit. Er det silikonslange så vil starsan ødelegge.Er det trygt å la det ligge igjen starsan i tappeslangene?
Oppskirift på stuck mash det, i verste fallBånn gass med drillen burde være innafor.
Men ikke med fukta malt. Som sagt tidligere her; jeg kjører sykt fort gjennom noen kilo, og det blir helt fint.Oppskirift på stuck mash det, i verste fall![]()
Snakker vi om piknik kraner? Mener å ha lest at John guest koblingene ikke er så glad i å ligge i starsan?Hvis det er PVC eller lignende så går det vel greit. Er det silikonslange så vil starsan ødelegge.
E har hat de e har i flere år og bruker trykkpumpe til vask av slanger og kran og ikke merka noe med star sanSnakker vi om piknik kraner? Mener å ha lest at John guest koblingene ikke er så glad i å ligge i starsan?
Men lar du starsanen stå i kranene til neste gang de brukes?E har hat de e har i flere år og bruker trykkpumpe til vask av slanger og kran og ikke merka noe med star san
Nye børsteløse driller tåler vesentlig mer enn gamle med børster etter min erfaring, og regulatoren stopper de før noe brenner eller man tar håndleddet. 18V drillen min blir knapt lunken etter 3-4 kg, har ingen bekymringer med å bruke den slik når min første børsteløse drill, en 10.8V Bosch, har overlevd over 8 år med bla. murvisp, store hullbor og mange esker lange skruerDet er en finfin metode for å ta knekken på drillen. Lavt turtall og høy belastning er ikke elektromotorer særlig glad i...
Nei det gjør e ikke og er vel der en kan bli plaga da star san tærer på plast,så mulig e leste ikke bra nokMen lar du starsanen stå i kranene til neste gang de brukes?
Høres ut som noe som bekrefter alle mine fordommer om vinsett. Kjør på!Kan jeg lage "portvin"/ sterkvin ved å tilsette vodka og sukker på flaska når jeg korker vinen
Eller er det en dårlig idé
Høres ut som noe som bekrefter alle mine fordommer om vinsett. Kjør på!![]()
Produsenten sier at en skal være forsiktig med langvarig kontakt med plast. Men jeg har utblanda starsan stående i en 30-liters Speidel-dunk, og har hatt den stående sånn et par år, og det er ingen tegn til at det skjer noe. Har ei Jula-bøtte stående full av utblanda Starsan, også, og det er ingen tegn til at den plasten ikke tåler det, heller.Nei det gjør e ikke og er vel der en kan bli plaga da star san tærer på plast,så mulig e leste ikke bra nok
Eller spar en haug med tid å ta bildet med Snapchat og lagre - ferdig bilde i lavere oppløsning klar til å lastes opp herTa et bilde, send det til deg selv på e-post, da får jeg spørsmål(iphone) om hvilken størrelse jeg vil sende i. Velger du liten så pleier det være innafor. Lagre fra e-post og bruk det til å laste opp på siden herVis vedlegget 54805
Er vel ikke helt slik portvin lages, men du kan jo prøve. Vinen din har jo høyere alkohol enn det vinen i vin delen av en portvin normalt har, ettersom din vin er helt utgjæret. Vodka er vel heller ikke spriten som normalt brukes i en portvin, det skal være druebrennevin/druebrandy. Sukker skal normalt ikke i, men siden du nok mangler litt sødme, så bør du nok ha i litt ja. Om dette blir bra, det vet jeg ikke og for å være helt ærlig tviler jeg på at det blir veldig bra, men hvorfor ikke forsøkeKan jeg lage "portvin"/ sterkvin ved å tilsette vodka og sukker på flaska når jeg korker vinen
Eller er det en dårlig idé
Absolutt.Er denne oksidasjonsfaren så stor som folk vil ha det til u der flasking?
Aldri testa.Og vil det fungere å tilsette askorbinsyre rett før omstikking og flasking da jeg åpner gjæringskaret?
Fyller du med tappestav, fyll flaska helt opp så der er så lite luft i halsen som mulig. Fyll fra krane på gjæringsbøtte, uten omstikk, med sukkerbit i flaska for karbonering.Noen andre forslag?