Støtter Steinar…
De typene du oppgir er i betydelig grad gjærdrevne øl.
Gjærhelse (før tilsetting)
Gjærmengde (under tilsetning)
Gjæringstemperatur (under gjæring)
+++
Dette er øl som jeg opplever er langt mer krevende enn humle- og/eller maltdrevne øl.
Fokuser på gjær og gjæringstemperatur
Ser du har vært på forumet i tre år, men vet ikke hvor mye du har brygget
Forstå meg riktig, men du kan også bygge mer kompetanse på andre øltyper før du vender tilbake til disse.
Du må for all del ikke drepe bryggegleden når du står fast.
Selv måtte jeg droppe lavalkohol britisk noen år siden jeg ikke fikk det til. Nå trives jeg godt med britisk.
De typene du oppgir er i betydelig grad gjærdrevne øl.
Gjærhelse (før tilsetting)
Gjærmengde (under tilsetning)
Gjæringstemperatur (under gjæring)
+++
Dette er øl som jeg opplever er langt mer krevende enn humle- og/eller maltdrevne øl.
Fokuser på gjær og gjæringstemperatur
Ser du har vært på forumet i tre år, men vet ikke hvor mye du har brygget
Forstå meg riktig, men du kan også bygge mer kompetanse på andre øltyper før du vender tilbake til disse.
Du må for all del ikke drepe bryggegleden når du står fast.
Selv måtte jeg droppe lavalkohol britisk noen år siden jeg ikke fikk det til. Nå trives jeg godt med britisk.
Sist redigert:


