Jørgen E
Norbrygg-medlem
Jeg fikk smake en porter med pecan, karamell, sjokolade og kaffe essenser. Den var ikke særlig god. Smakte kunstig, det ble udefinert smaksbilde og jeg kjente verken igjen malt eller humle.
Har du vurdert å meske høyt, kanskje kjøre en vaniljestang og kakaonibs nedi? En halvkilo mørkt muscovado sukker så skulle det være nok runde gode smaker uten å fikle med kunstige tilsetninger.
Kasta sammen en oppskrift her, som jeg godt kunne tenkt meg å teste selv.
![]()
Skal titte litt på den i kveld
Jeg er veldig enig mtp tilsetninger, selv om jeg kan sette pris på en sånn kunstig kakeøl fra tid til annen. Det er vel pecanisher(?) og omnipollo sin pecan mud cake, som er de to som har vært en slags favoritt i den klassen.
Men om man kan lage noe som faktisk er "ekte vare" i samme stil, så er det noe som appellerer mer til meg. For 2-3 bokser med pastry stouts ila jula holder lenge for egen del.
Sist redigert:

