God kveld, sitter å tenker på hva slags utstyr jeg trenger å prøver å være nøktern i tankene.
Jeg har 1 brygg på nakken, utstyr til å brygge (30l) samt 48 flasker.
Det jeg har kommet frem til som nødvendig er;
#1 flere flasker/fat
(fat er jeg usikker på ettersom jeg konsumerer det aller meste selv, har forstått det som holdbarhet er et tema på fat)
#2 inkbird + varmeduk/band/kabel/plate.
Har et kombikjøleskap stående tomt og tenkte det å få kontroll på gjæringstemperatur vil utvide hvilke typer øl jeg kan prøve å brygge.
Noen som har motforslag eller tenker jeg i riktig retning?
Jeg har 1 brygg på nakken, utstyr til å brygge (30l) samt 48 flasker.
Det jeg har kommet frem til som nødvendig er;
#1 flere flasker/fat
(fat er jeg usikker på ettersom jeg konsumerer det aller meste selv, har forstått det som holdbarhet er et tema på fat)
#2 inkbird + varmeduk/band/kabel/plate.
Har et kombikjøleskap stående tomt og tenkte det å få kontroll på gjæringstemperatur vil utvide hvilke typer øl jeg kan prøve å brygge.
Noen som har motforslag eller tenker jeg i riktig retning?
