[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Andrimne Old Ale
Øltype: Juleale
Antall poeng i konkurransen: 40 av 50
OG: 1.071
FG: 1.022
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 47 IBU
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
4500 gram 76,2 % Castle pale malt 7-9 EBC
500 gram 8,5 % Thomas Fawcett amber malt 100 EBC
400 gram 8,5 % Muntons crystal malt 150 EBC
400 gram 8,5 % Castle cara 20 20 EBC
80 gram 1,4 % Castle chocolate malt 900 EBC
250 gram 4 % Billingtons melassesukker ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 66 ºC
Humle
35 gram Target 12,0 % alfa plugg koketid 90 min
20 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 15 min
30 gram East Kent Goldigs 6,5 % alfa hel koketid 2 min
5 gram Klar Urt koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968, 1 liter + 1 pk 1056 activator flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 21 ºC
Modning/sekundærgjæring 13 dager ved 21 ºC
Lagring 210 dager ved 15 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 08.03.2007
Tappedato: 29.03.2007
Kommentar: 120 g farin til priming[/size][/tt]
Navn på brygget: Andrimne Old Ale
Øltype: Juleale
Antall poeng i konkurransen: 40 av 50
OG: 1.071
FG: 1.022
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 47 IBU
Vørtermengde: 22 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
4500 gram 76,2 % Castle pale malt 7-9 EBC
500 gram 8,5 % Thomas Fawcett amber malt 100 EBC
400 gram 8,5 % Muntons crystal malt 150 EBC
400 gram 8,5 % Castle cara 20 20 EBC
80 gram 1,4 % Castle chocolate malt 900 EBC
250 gram 4 % Billingtons melassesukker ? EBC
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
90 min 66 ºC
Humle
35 gram Target 12,0 % alfa plugg koketid 90 min
20 gram East Kent Goldings 6,5 % alfa hel koketid 15 min
30 gram East Kent Goldigs 6,5 % alfa hel koketid 2 min
5 gram Klar Urt koketid 15 min
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1968, 1 liter + 1 pk 1056 activator flytende gjær
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 21 ºC
Modning/sekundærgjæring 13 dager ved 21 ºC
Lagring 210 dager ved 15 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 08.03.2007
Tappedato: 29.03.2007
Kommentar: 120 g farin til priming[/size][/tt]