Ja, den finnes. Den heter «Håndbok i Ølbrygging», av Gustav Foseid @gustavfBrygging for dummies... finnes det?
Noen som vet om man får byttet feilvareflasker på polet når det gjelder øl, slik det er med vin som er "korket" osv? Jeg hadde en Westmalle dubbel som var helt uten kullsyre som det bare var å helle ut.
Tja, sukker?Den har nok vært på 69-72 grader. 1020 blir litt for søtt for en pale ale, så skulle ønsket den kom ned minst 5 poeng til.
Yay!
Uten noe som helst bevegelse i gjærlåsen. Litt rart men men.
Åh, ikke 6 mg sukker og rett i korkemaskinen altsåNoen som vet om man får byttet feilvareflasker på polet når det gjelder øl, slik det er med vin som er "korket" osv? Jeg hadde en Westmalle dubbel som var helt uten kullsyre som det bare var å helle ut.
Send de en mail og hør iallefall. Ville vært for dumt hvis vinfolket kan klage og ikke ølfolket.Noen som vet om man får byttet feilvareflasker på polet når det gjelder øl, slik det er med vin som er "korket" osv? Jeg hadde en Westmalle dubbel som var helt uten kullsyre som det bare var å helle ut.