Eg opererer med "en liten halvtime" i fryseboksen når eg må hurtigkjøle øl. Så evt kjøleskap. Mest for å være sikker på at de ikkje fryser helt. Pleier å funke greit. Så "en liten halvtime"?Hvor lenge må jeg la øl ligge ute i snøen før det blir passe kalt (0,5 -0,75, Saison og Tripel IPA)?
får gjester og kjøleskapet er stappfult
-2 ute
Men, den leder kulde også, den er jo kald...Halvtime føles lite ut
Snøen isolerer litt også
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bare ikke la den komme borti plasten. Den blir ganske så varm. Jeg var litt uforsiktig og den brente plasten så det lukter svidd i hele kjelleren.Så er vinteren kommet.
Er vi enige om at ei slik pære er greit nok i et lite kjøleskap for å forhindre frost.
Ingen farlige lys osv.
Det oppbevares kun flasker der.
MINI KERAMISK VARMEPÆRE 40W
Nettopp. Tenker en vanlig liten lampe som står.Bare ikke la den komme borti plasten. Den blir ganske så varm. Jeg var litt uforsiktig og den brente plasten så det lukter svidd i hele kjelleren.
Har to slike i gjæringskammeret, tilkoblet inkbird. Uten styring tror jeg 40 watt vil gi meget god varme.Så er vinteren kommet.
Er vi enige om at ei slik pære er greit nok i et lite kjøleskap for å forhindre frost.
Ingen farlige lys osv.
Det oppbevares kun flasker der.
MINI KERAMISK VARMEPÆRE 40W
Skal være til inkbird. Holde det litt over frysepunkt.Har to slike i gjæringskammeret, tilkoblet inkbird. Uten styring tror jeg 40 watt vil gi meget god varme.
Nada problemas. Bare pass på kontakt, som nevnt over. Blir varme.Skal være til inkbird. Holde det litt over frysepunkt.
Eg har en varmeplate som eg bruker til gjæring. Den brukes selvfølgelig også som frostvakt. Så eg vil variere hvor eg har denne lampen.Nada problemas. Bare pass på kontakt, som nevnt over. Blir varme.
Hothead? Det var vel bare et tidsspørsmål før de norske kveiknavnene ikke var kule nok, men trist likevel. Vet du hvilken gjær dette egentlig er?Har lovet å lage øl til fest neste helg, altså om 12 dager. Har en Omega hothead gjær og ingen ledige ettermiddager/kvelder til brygging denne uka så jeg lurer på om følgende plan høres ut som den kan funke , eller om jeg er helt på jordet:
1. Sette vann på varme på kvelden.
2. Meske inn morgenen etter, la stå på 67 grader uten sirkulering eller røring gjennom arbeidsdagen.
3. Skylle raskt etter endt arbeidsdag og koke som normalt. Kjøle og pitche med hothead som normalt.
4. Sette til karbonering om 7 dager.
Sent fra Tapatalk
Hothead? Det var vel bare et tidsspørsmål før de norske kveiknavnene ikke var kule nok, men trist likevel. Vet du hvilken gjær dette egentlig er?
Jeg tror du fint kan meske som du skisserer.
Ikke veldig fornøyd med det navnet nei, ganske tøysete i grunnen. Men om meskingen går bra regner jeg med at kveiken klarer resten av jobben på 7 dager uten problem.Hothead? Det var vel bare et tidsspørsmål før de norske kveiknavnene ikke var kule nok, men trist likevel. Vet du hvilken gjær dette egentlig er?
Jeg tror du fint kan meske som du skisserer.