Steinar Huneide
Norbrygg-medlem
Nei, ekte stingsild fra Sølvkroken ja.Var den trepakka ekte stingsild eller sølvsilda eller noe sånt?
Nei, ekte stingsild fra Sølvkroken ja.Var den trepakka ekte stingsild eller sølvsilda eller noe sånt?
Denne gjorde susen! Skrudde opp hele ruklementet og fjernet to kuler. Nå har jeg øl i glasset. Tusen takk!
Kvantumsrabatt vel ...Det er et offtopic kanskje og dumt spørsmål. Men hvorfor koster ei 28 gram Stingsild sluk nå 89,- mens for bare et år eller to siden fikk en 3-pack på Coop for 79,-?
Det er et offtopic kanskje og dumt spørsmål. Men hvorfor koster ei 28 gram Stingsild sluk nå 89,- mens for bare et år eller to siden fikk en 3-pack på Coop for 79,-?
Ikke nok motstand i gass til at en 3/16 stritter i motHar lengden på slangen fra regulator til «gass inn» noe (betydelig) å si for hvilket trykk ølet «mottar»? Det er jo tilfelle for øl-til-kran, men der er det jo veske, som vel er mer påvirket av motstand…
Jepp. Dumt spørsmål. Innser det nåIkke nok motstand i gass til at en 3/16 stritter i mot
Åssen blir karboneringa da? Tilstrekkelig for en pils?Jeg kjører 2 på 0,5 og én på 0,33
Perfekt, takk!Det skulle tilsvare 2.4 -2.8 vol hvis det er snakk om sukkerbitene til Eldorado. De veier nok så nøyaktig 2 g
Litt avhengig av temp på ølet ved tapping
![]()
Beer Priming Sugar Calculator | Brewer's Friend
Calculate precisely how much priming sugar to add at bottling time (bottle priming) for your home brewed beer. Works with a variety of priming sugars.www.brewersfriend.com
Belgisk gjærer jeg i Allrounder 60L, problem løstVis vedlegget 61707Hvorfor insisterer alltid WLP530 på å forsøke ødelegge gjærlåsene mine?
Jeg prøvde å lure gjengen fra Westmalle ved å fordele et normalt brygg på to 30-litere. 13 liter i hver, altså. Men neida; de klatra opp og ut. De belgiske fenolske gjærtypene er visst nærmere villgjær reint genetisk enn andre cerevisiae-typer, og det er ikke vondt å forstå når en ser hvordan noen av dem oppfører segBelgisk gjærer jeg i Allrounder 60L, problem løst![]()