Takk for svar @Finn Berger og @Steinar Huneide.
Dere refererer begge temperatursegmentet 12-13 grader... Hvordan vil det være å lagre øl på 1-3 grader i stedet for "kjellertemperatur"? Har det noen negative sider ved seg som lagring på for høye temperaturer, eller vil lagringen bare ta lenger tid?
Edit: Og takk for lenke Finn. Jeg våknet akkurat etter nattevakt og stilte spørsmålet over før jeg innså at det sikkert er besvart der.
Skal lese den nå.
Dere refererer begge temperatursegmentet 12-13 grader... Hvordan vil det være å lagre øl på 1-3 grader i stedet for "kjellertemperatur"? Har det noen negative sider ved seg som lagring på for høye temperaturer, eller vil lagringen bare ta lenger tid?
Edit: Og takk for lenke Finn. Jeg våknet akkurat etter nattevakt og stilte spørsmålet over før jeg innså at det sikkert er besvart der.
Sist redigert: