Ok, men er det noe krise å bruke den mørke? Tenkte å sette starter på begge..Lys er å foretrekke![]()
Ok,takk for svarRedigerte forrige post mens du skrev
Men nei. Ingen entydig grunn til å kaste, men jeg ville ha vært skeptisk dersom jeg hadde gitt penger for den
Kronisk gjæringskar er noe dritt.. du brygger deg halvt i hjel... men til saken, kjøp sånne zipp poser på Ikea eller bruk en boks som kan lukkes helt, sukker er ikke fersk vare, men ømtålig ting i luften.Etter jeg snart kommer til å bruke kronisk gjæringskar så har jeg en ting e lurer på.Jeg brygger 23l så får jeg noe som ikke går på fat og tenker å flaske rett fra gjærinkaret med en slange og tappestang og vil bruke karbonerings drops,kan man fryse de man ikke bruker,sån e ikke må kjøpe nye hver gang
spraymalt.. eneste den gjæren gidder å gjøre seg ferdig med... har to glass stående i kjøleskapet, står Naver gjær på dem.lat som ungdomen idagNoen tips til et 007 øl? Ikke noe med tørrhumling da jeg er ute etter gjæren fra den batchen. OG ca rundt 1.050.
Aldri brukt spraymalt i et eneste av mine øl og kommer aldri til å gjøre det. Høres ut som at du ikke er venn med 007.spraymalt.. eneste den gjæren gidder å gjøre seg ferdig med... har to glass stående i kjøleskapet, står Naver gjær på dem.lat som ungdomen idag
Nei den har gjor begge hårene på hodet mitt grått, lunefull rakker. Har bare brukt den i 4-5 brygg... men blir like frustrert vær gang
Sterk bitter.Noen tips til et 007 øl? Ikke noe med tørrhumling da jeg er ute etter gjæren fra den batchen. OG ca rundt 1.050.
Takk for tips.Jeg fant et pastasausglass som jeg kommer til å varme opp til 100c å sette på lokk når jeg har kjøpt demKronisk gjæringskar er noe dritt.. du brygger deg halvt i hjel... men til saken, kjøp sånne zipp poser på Ikea eller bruk en boks som kan lukkes helt, sukker er ikke fersk vare, men ømtålig ting i luften.