Cascade
Norbrygg-medlem
Amatørfeil idag, brygget en Imp.stout, skal gjæres på 19c. Sleit litt med effektiv kjøling grunnet liten batch i stor maskin og ble også stresset av kjerringer og unger (må ha noe å skylde på)
Pitcha gjær på 26-28c.. Satt dunken ute og nå 2timer etter brygging nærmer jeg meg korrekt gjæringstemp.
Kan det bli merkbart usmaker av dette? US-05
Det jeg ser for meg redder meg er at jeg har en liten overpitch, rehydrerte, solid ABV og jeg rekker og få ned tempen innenfor lagtid.
Synspunkter?
Pitcha gjær på 26-28c.. Satt dunken ute og nå 2timer etter brygging nærmer jeg meg korrekt gjæringstemp.
Kan det bli merkbart usmaker av dette? US-05
Det jeg ser for meg redder meg er at jeg har en liten overpitch, rehydrerte, solid ABV og jeg rekker og få ned tempen innenfor lagtid.
Synspunkter?