Jo-Helge
Norbrygg-medlem
Ein god mann [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]()
Bror skall også opp. Det er i grunnen han so er sjef på bygginga .......,.,,,,
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]()
God Morgen Brygge Norge
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konklusjon: Du kunne tatt enda en øl tilGod Morgen Brygge Norge
Sent from my iPhone using Tapatalk
Konklusjon: Du kunne tatt enda en øl til
Se etter E-stoffer i de lave 200-nummerne. Sorbinsyre og Kaliumsorbat er mye brukt.
Da går det braPå pakken til den jeg brukte står det: Ingredienser; Juice fremstilt fra konsentrat og vann. Varmebehandlet og aseptisk pakket.
Thats it. Når jeg sjekket tabellen for næringsinnhold blir jeg heller ikke klokere.
Ta kontakt med kommunen og etterspør natrium, klorid og sulfat så er du vel godt i gang?
Høres nesten ut som du har meska på lavere temperatur enn planlagt. Du vil jo få et øl med tynnere kropp en planen var, men det kan jo absolutt bli godt øl allikevel.Gjærer en Vestkyst nå som skulle hatt OG på ca 1070, jeg endte på 1062.
Den skal ned til 1015, men målte i dag en uke etter den ble brygget, og den er på ca 1010-1009!
Så, da ender jeg jo opp med ca % som jeg skal allikevel.
Har dette noe og si på det endelige resultatet i smak?
Smakte bra forøvrig.
Høres nesten ut som du har meska på lavere temperatur enn planlagt. Du vil jo få et øl med tynnere kropp en planen var, men det kan jo absolutt bli godt øl allikevel.
Gjærer en Vestkyst nå som skulle hatt OG på ca 1070, jeg endte på 1062.
Den skal ned til 1015, men målte i dag en uke etter den ble brygget, og den er på ca 1010-1009!
Så, da ender jeg jo opp med ca % som jeg skal allikevel.
Har dette noe og si på det endelige resultatet i smak?
Smakte bra forøvrig.