Takk. Forsøker jo å reflektere litt, og ikke minst lese seg opp på det man ikke kan. Jeg framstår kanskje som mer erfaren enn jeg er. Erfaring kommer jo med det en har brukt/gjort, og jeg må innrømme at Maris Otter IKKE er noe jeg brukte noe særlig av de første årene av bryggingen min, så akkurat der har jeg kun fått denne "nybegynnererfaringen" det siste året, og er sånn sett ikke spesielt erfaren ang. dette. Takk for råd og tilbakemelding.
Edit: Jeg fant denne også, nå, og tror egentlig det de sier stemmer godt med min erfaring:
https://brulosophy.com/2016/06/06/g...ter-vs-domestic-us-2-row-exbeeriment-results/
Spesielt dette:
De ølene jeg har brygget det siste året med Maris Otter har alle vært ganske kraftige (over 7%). Det er mulig at denne "nøttete, rike, brødaktige" smaken rett og slett blir for mye for meg når den blir konsentrert i kraftigere øl. Jeg kommer nok ikke til å bruke Maris Otter for slike øl igjen, med mindre jeg brygger oppskrifter laget av andre, selvsagt.