-Tormod-
Norbrygg-medlem
Jeg har akkurat gjort det på min fermzilla. Jeg klemte på 1bar før cc, dette blødde jeg av gjennom sikkerhetsventilen, og tilførte 2,5 sprøyte gelatin (2 teskjeer gelatin fordelt på 1,5dl kokt og avkjølt vann) pga dobbeltbatch 45l. Trykksatte med 1 bar igjen etterpå. Dette ble gjort på drøyt 4 grader og karet forventes å droppe til 1 grad i løpet av natta og ut tida før det skal på fat. Greit med litt overtrykk tenker jeg.Jeg har også en pils på Fermzillan, straks klar for CC. Har klødd meg i pæra hvordan tilsette gelatin uten å stikke om til et nytt kar.
Jeg bruker lukket overføring til fat, er sprøyte på ballock det beste her da? Hvordan får du det til på Spike @Marius K. ?
1. t-skje pulver i 1dl nok på 20l.?
